Cupcake med hvid chokolade og hindbær

Oprettet d. under Suvida Opskrifter

Cupcake med hvid chokolade og hindbær

Ingredienser til 12 stk

50g Skummetmælkspulver
100g Rugmel
1 tsk vaniljepulver
150g Suvida Sødebagemiddel
1 tsk Bagepulver
1 tsk stødt kanel
5 æg
150g rapsolie
100g Hindbær, friske eller fra frost
1 plade sukkerfri hvid chokolade

Frosting:
300g Philadelphia light
150g Kvark 1,0%
1 tsk flydende sød
1 tsk citronsaft
Revet citronskal (øko)

Fremgangsmåde

Bland skummetmælkspulver, rugmel, vaniljepulver, Bagesød, bagepulver og kanel sammen i en skål.

Pisk æg og flydende Kærgården godt sammen i en anden skål.

Mos hindbærene med en gaffel.

Bland alle ingredienserne sammen inklusiv hindbær og hakket hvid chokolade.

Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ca. 15 min ved 200 grader.

 

Bland ingredienserne til frosting sammen.

Fordel frosting fx med en sprøjtepose eller brug en spiseske, på de afkølede cupcakes.

Pynt med frysetørret hindbær eller hindbærpulver


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar