Ingredienser til 12 stk
50g Skummetmælkspulver
100g Rugmel
1 tsk vaniljepulver
150g Suvida Sødebagemiddel
1 tsk Bagepulver
1 tsk stødt kanel
5 æg
150g rapsolie
100g Hindbær, friske eller fra frost
1 plade sukkerfri hvid chokolade
Frosting:
300g Philadelphia light
150g Kvark 1,0%
1 tsk flydende sød
1 tsk citronsaft
Revet citronskal (øko)
Fremgangsmåde
Bland skummetmælkspulver, rugmel, vaniljepulver, Bagesød, bagepulver og kanel sammen i en skål.
Pisk æg og flydende Kærgården godt sammen i en anden skål.
Mos hindbærene med en gaffel.
Bland alle ingredienserne sammen inklusiv hindbær og hakket hvid chokolade.
Fordel dejen i muffinsforme og bag dem ca. 15 min ved 200 grader.
Bland ingredienserne til frosting sammen.
Fordel frosting fx med en sprøjtepose eller brug en spiseske, på de afkølede cupcakes.
Pynt med frysetørret hindbær eller hindbærpulver
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.