Mysli med tørret hindbær og kokuschips

Oprettet d. under Suvida Opskrifter

Mysli med tørret hindbær og kokuschips

Ingredienser til 20 portion

Lakridsdrys
60 g fiberstrø
60 g pekan
60 g græskarkerner
60 g Suvida strø (Køb det her)
1 spsk lakridsrodspulver
1 tsk kanel
25 g tørret hindbær
100 g kokosflager/chips
60 g pistacienødder eller jordnødder

Fremgangsmåde

Rist pekannødder og græskarkerner på en tør pande 2-5 minutter. Tilsæt suvida strø og lad det smelte hellt. Rør undervejs. Vend kanel med i massen på panden og hæld det ud på et stykke bagepapir. Lad det køle af.

Bland tørret hindbær med i massen, sammen med kokosflager og hakkede pistacienødder.

 

Spises ovenpå fx skyr.

 

Opskrift: Majbritt L Engell, Netslank (Link)

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar