Ingredienser til 10 stk
100 g mandelmel
2 spsk Suvida Søde - Bagemiddel (LINK)
1/2 tsk vaniljepulver
4 spsk smør
Fyld:
50 g hasselnødder
100 g Fløde
100 g sukkerfri chokolade,
Fremgangsmåde
Bland mandelmel, Suvida Søde Bagemiddel og vaniljepulver og ælt det sammen med fedtstof. Fordel dejen i 10 muffinforme. Dejen er meget løs.
Tryk den ned i formene og lidt op ad kanterne, som var det en tærtedej. Prik i dejen med en gaffel. Bag dem ved 160 grader 15-20 minutter. Lad dem køle lidt, før du kommer chokoladefyld i.
Rist hasselnødderne på en tør pande i 3-4 minutter. Ryst panden undervejs. Hak nødderne groft. Hak derpå chokoladen groft og kom den i en skål. Varm fløden op i en gryde. Den skal bare lige bringes i kog. Hæld den over chokoladen og rør i chokoladen, indtil den er smeltet og massen har en ensartet konsistens. Fordel chokolademassen i nøddebundene og top med de hakkede hasselnødder.
Stil kagerne på køl i minimum 1 time. Opbevares i køleskabet.
Info: Kagerne kan fryses
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.