Nøddehjerter med chokotop

Oprettet d. under Suvida Opskrifter

Nøddehjerter med chokotop

Ingredienser til 10 stk

100 g mandelmel


2 spsk Suvida Søde - Bagemiddel (LINK)
1/2 tsk vaniljepulver
4 spsk smør

Fyld:
50 g hasselnødder

100 g Fløde
100 g sukkerfri chokolade,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Bland mandelmel, Suvida Søde Bagemiddel og vaniljepulver og ælt det sammen med fedtstof. Fordel dejen i 10 muffinforme. Dejen er meget løs.

 

Tryk den ned i formene og lidt op ad kanterne, som var det en tærtedej. Prik i dejen med en gaffel. Bag dem ved 160 grader 15-20 minutter. Lad dem køle lidt, før du kommer chokoladefyld i.

 

Rist hasselnødderne på en tør pande i 3-4 minutter. Ryst panden undervejs. Hak nødderne groft. Hak derpå chokoladen groft og kom den i en skål. Varm fløden op i en gryde. Den skal bare lige bringes i kog. Hæld den over chokoladen og rør i chokoladen, indtil den er smeltet og massen har en ensartet konsistens. Fordel chokolademassen i nøddebundene og top med de hakkede hasselnødder.

 

Stil kagerne på køl i minimum 1 time. Opbevares i køleskabet.

 

Info: Kagerne kan fryses

 

 

Opskrift: Majbritt L Engell, Netslank (Link)

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar