Cheesecake Med Hvid Chokolade

Oprettet d. under Suvida Opskrifter

Cheesecake Med Hvid Chokolade

Denne smukke og lækre Cheesecake med hvid chokolade og bær vil pynte på ethvert kagebord. Endnu et sandt mesterværk  lavet af vores samarbejdspartner Majbritt L Engell, Netslank/Frk. Skrump

 

Ingredienser til 12 stk.

  • 10 skiver knækbrød (fx Minimum fra Netto/Føtex eller Wasa Fiber Balance)
  • 50 g Suvida søde-/bagemiddel
  • 70 g oliemargarine
  • 100 g sukkerfri hvid chokolade
  • 2 bæger pasteuriserede æggeblommer
  • 2 pakker friskost max 12%, f.eks. Philadelphia light
  • 2 bæger pasteuriserede æggehvider
  • 200 g friske bær, fx jordbær

 

Fremgangsmåde

Knus knækbrødene i en foodprocessor, tilsæt Suvida søde-/bagemiddel og dernæst oliemargarine. Fordel blandingen i bunden af en smurt springform og bag bunden 10 min. ved 180 grader varmluftovn. Smelt chokoladen i et vandbad, lad den køle lidt af og pisk æggeblommerne i. Pisk friskosten i lidt af gangen. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i osteblandingen. Hæld blandingen over den afkølede bund og lad kagen stå i fryseren et par timer til ostecremen er stivnet. Tag kagen ud 15 min inden du skal servere den. Pynt med bær.

Smelt chokolade over et vandbad. Lav tynde streger med fx en enden på en ske eller en træpind.

 

Opbevares i lufttæt beholder.

Kan fryses.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar