Ingredienser til 6 portion
75g Piskefløde
1/2 tsk vaniljepulver
2 spsk Suvida Flordrys (Køb det her)
150g Skyr
30g Kokosmel
35g Fiberstrø
35g Hørfrø
30g Mørk chokolade
50g Suvida Gylden (Køb det her)
40g Cavalier Stevia Hvid bar m. rice crisp
20g Hasselnøddeflager, Sun Island
250g Gulerod, revet groft på et rivejern
Fremgangsmåde
Pisk fløden til skum sammen med vaniljepulver.
Vend det med skyr og Suvida Flordrys.
Stil fløden på køl.
Ris kokos, Fiberstrø, hørfrø på en tør pande.
Tilsæt efter nogle minutter Suvida Gylden og mørk chokolade.
Vend massen løbende til Suvida Gylden er smeltet.
Hæld massen ud på et stykke bagepapir.
Drys med hakket hvid chokolade. og lad massen køle af.
Anret desserten i glas.
Læg først lidt chokoladeknas i bunden af glassene.
Dernæst lidt flødeskumscreme, så revet gulerod, dernæst chokoladeknas og til sidst flødeskumscreme igen. Drys med hasselnøddeflager på toppen.
Tip: En lækker morgenmad hvis du fx undlader flødeskum og tilsætter hytteost i stedet for flødeskum.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.