Proteinbar med chokolade

Oprettet d. under Suvida Opskrifter

Proteinbar med chokolade

 

Opskrift: Majbritt L Engell, Netslank (Link)

Fotogram af Maria Nørregaard – KAM Photographers (Link)

 

 

 

Ingredienser til 16 stk.

80g SUVIDA søde-bagemiddel (Køb det her
100g Sojaflager
100g Chokolade 70%
100g Abrikos, tørret
20g Kakao pulver
50g Frk.Skrump Proteinpulver med Kakao (Køb det her) 
100g cashewnøddesmør eller Peanutbutter
3 bæger pasteuriserede æggehvider ( 150g)

Fremgangsmåde

Bland Suvida søde-bagemiddel, sojaflager, hakket chokolade, hakket abrikoser, kakao, og proteinpulver i en skål.

Tilsæt cashewnøddesmør og æggehvide og rør det hele sammen til en ensartet masse.

 

Fyld massen i en 1 liters brødform beklædt med bagepapir.

Bag proteinbarerne i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 15 min.

 

Lad massen køle af og skær den i skiver.

Opbevares på køl.

 

Tip spis 2 stk lige efter træning eller brug snacken som kage til kaffen


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar