Sukkerfri chokolademuffins

Oprettet d. under Suvida Opskrifter

Sukkerfri chokolademuffins

Ingredienser til 3 portioner

60 g mørk sukkerfri chokolade.
60 g olie, cacaosmør eller becel flydene 
40 g Suvida Søde/bagemiddel (Køb det her)
2 æg
20 g mandelmel
 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader C
  2. Smelt chokolade og olie i en gryde
  3. I mellemtiden piskes æggehvide stive. Sødemiddel tilsættes og der piskes endnu engang.
  4. Kom både mandelmel og din chokolade/olie masse ned i hviderne og pisk det godt sammen til det har en ensartet masse og farve
  5. Fordel i tre muffinsforme eller souffle-forme og kom i ovnen i ca. 6 min. Lad dem derefter trække i 3-6 min inden den tages ud af formen og serveres med det samme.

 

Severes evt. med vanilje is. 

 

 

Maria Jensen

Web: www.foodbaby.dk

Facebook: Foodbaby (Sund nydelse - opskrifter fra hjertet)

Instagram: MariaJensen92


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar