Råcreme er noget af det mest lækre til en frugtsalat. Den fede creme går hånd i hånd med det friske, søde og syrlige fra frugter og bær. Endelig passer den helt perfekt i teksturene. Det knasende, faste og tyggende tekstur fra frugterne og det cremet – næsten smelter på tungen – råcreme !
For at være ærlig kan du lave en god lækker råcreme – uden nødvendigvis at skifte sukkeret ud med en erstatning, da der ikke er ret meget i én portion !
Der være en særlig årsag til, at du ikke ønsker at spise sukker, og dermed foretrækker en erstatning.
Som sødemiddel bruger jeg Suvida Flordrys. Suvida er sødet 1:1, hvilket vil sige, at 1 gram sødemiddel er 1 gram sukker. Ønsker du ikke at bruge sødemiddel, kan du derfor bruge samme mængde flormelis som i opskriften. Endelig kan du vende dataene så de passer til det sødemiddel, som du har.
Den bør helst nydes på samme dag som den laves.
Ingredienser
2 stk - Æggeblomme (evt past.)
2-3 spsk - Suvida Flordrys (Køb det her)
0.5 tsk -eller 1 stang vanillepulver eller kornene fra 1 vanillestang
2.5 dl - Piskefløde
Eksempel på fyld
banan, mango, æbler, pære, vindrue
Cantaloupe, vandmelon og futuro melon
Jordbær, hindbær, blåbær
Fremgangsmåde
- Start med at piske æggeblomme og flormelis erstatningen luftig.
- Tilsæt vanillepulver (læs ikke sukker) under piskningen
- Pisk fløden stiv for sig selv og vend det hele sammen så du får en ensartet masse.
Server med de frugter og chokolade som du ønsker.
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.