Ingredienser til 12 portioner
Dejen:
5 æg
150 g Suvida Sødebagemiddel
100 g oliemagarine (såsom becel)
175 g hasselnødder
50 g rugmel
50 g hvid hvedemel (kan erstattes af rugmel)
1 tsk. bagepulver
1 tdk. vanillepulver
Topping:
100g oliemagarine
75 g Suvida Strø
120 g kokosmel
50 FiberStrø
Fremgangsmåde
Pisk æg og Sødebagemiddel sammen. Rør oliemagarinen i. Kør hasselnødderne til mel i en kaffekværn, blender eller minihakker. Bland det hele med mel, bagepulver og vaniljepulver og rør det i æggemassen. Hæld dejen i en form, ca. 35x25 cm, da den hæver en del, og bag kagen ved 180 grader i 35-40 minutter.
Varm oliemagarine, Suvida Strø, mælk, kokosmel og FiberStrø i en gryde. Fordel det over kagen og bag videre i ca. 10 minutter.
BONUSINFO: Rig på MUFA og god for fordøjelsen
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.