4 Suvida Pålægchokolade Life Hacks

Oprettet d. under Tips

4 Suvida Pålægchokolade Life Hacks

Pålægschokolade er noget alle, i hvert fald danskere, ved hvad er. På brødet med det og så har man ellers en delikat mad som de ikke forstår på den anden side af landets grænser. Det er dog ikke kun sådan man kan bruge det bedste pålæg der findes.

 

Derfor byder vi dig nu på 4 life hacks til, hvordan du ellers kan bruge pålægschokolade fra Suvida

 

1. På eller i en kage

Det har aldrig været nogen hemmelig, at de stykker pålægchokolade man køber, er ret tykkere end det man normalt kan købe i butikken. Så vil man forkæle sig selv lidt mere når man laver kage, så smelt noget pålægchokolade og smør det udover din i forvejen lækre kage.

 

Skal det i kagen, kan men med fordel knække pålægchokoladen i små stykker og røre det rundt i dejen! Man kan eventuelt peppe kageblandingen fra Suvida lidt op med dette trick.

 

2. I frugtsalat

Mørk chokolade sammen med frugtsalat er jo decideret genialt. Du blander knækker det i stykker efter behov ligesom med kagen, og så skal det bare blandes i sammen med alle frugterne. Vi kan næsten garantere en god smagsoplevelse!

 

3. Smelt det

Smelt pålægchokoladen efter behov, skær lidt lækre søde frugter i små skiver og så er du ikke langt fra en hjemmelavet fondue til aftensnack, når du sidder foran fjernsynet en fredag aften og slapper af.

 

4. Den hurtige snack

Indrøm det nu bare. Du er også en af dem der lige tager et ekstra stykke pålægchokolade eller to ekstra til dig selv, når du smører din mad. Denne vane behøver du ikke lægge fra dig. Faktisk er der omkring 100 g færre kalorier i Suvidas frem for dem du ofte finder i dit lokale supermarked.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar