Om Suvida

 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man skærer ned på sukker og salt i kosten, og flere og flere aktive forbrugere vælger at tage ansvar, både for deres egen og for familiens livsstil. Suvida er produkter med fokus på at erstatte salt og sukker så effektivt som muligt.

 

Produkterne kan anvendes som 1:1 erstatning, så det er nemt at ændre livsstil, uden at lide afsavn.

– Hos Suvida fokuserer vi på hele pakken. Hvordan skaber vi produkter, der reducerer indtaget af sukker, salt og kalorier og stadig smager godt? Suvidas sødemidler er baseret på steviolglycosider, der udvindes af stevia-planten, og erythritol, der er den eneste sukkeralkohol, der ikke er energigivende.

Sukkerfrit er nemlig ikke bare sukkerfrit. I mange sødemidler er sukker erstattet af enten kunstigt fremstillede ingredienser eller sødestoffer, oftestest forskellige polyoler, der stadig er energigivende. Dertil kommer diverse fyldstoffer, der også har indvirkning på kroppens stofskifte.

– Suvida skal hjælpe til en ny aktiv livsstil, og derfor skal alle ingredienser bidrage til resultatet. Produkterne skal smage, føles og anvendes som de produkter, de erstatter. Suvida fås som sukkererstatning samt et søde- og bagemiddel, der kan bruges i brød og kager, og yderligere har vi en salterstatning, hvor natriumindholdet kun er det halve af normalt salt.